Poljoprivrednici posle ponoći traktorima došli ispred Predsedništva: Nezadovoljni novim ministrom

Poljoprivrednici sa traktorima su nešto iza ponoći došli do zgrade Predsedništva i održali performans zbog nezadovoljstva izborom ministra poljoprivrede.
Poljoprivrednici posle ponoći traktorima došli ispred Predsedništva: Nezadovoljni novim ministrom
Foto: 021.rs (ilustracija)
Poljoprivrednik iz Srbobrana i predstavnik Udruženja Asocijacija 2022, Đorđe Grujić, kaže za N1 da su došli u miru, nezadovoljni položajem poljoprivrednika i kadriranjem u Ministarstvu poljoprivrede.
Dorđe Grujić navodi za N1 da nezadovoljstvo postoji jer je u poslednje vreme jako loša komunikacija nadležnih sa poljoprivrednicima.
 
"Želimo da učestvujemo u tome ko će biti ministar poljoprivrede, da ne bi kasnije lečili, bolje da sprečimo, da ne bi došlo do postavljanja pogrešnih ljudi zbog političkih odluka. Ne pravimo nerede nego samo pokazujemo ozbiljnost da smo spremi da zaštitimo interes svih poljoprivrednika i da poljoprivreda mora da zauzme svoje mesto koje zaslužuje", objašnjava.
Kako je Grujić objavio na Instagramu, oni su obavešteni da će o daljim postupcima nove Vlade po formiranju Ministarstva poljoprivrede biti obavešteni pravovremeno. 
 
"Ovo je bio samo jedan performans naše ozbiljnosti da se ne šalimo i da poljoprivreda mora da zauzme mesto u državi koje zaslužuje. Očekujemo dalje poteze Vlade i novog Ministarstva, kako bismo znali šta će se dešavati, da ne bismo dolazili u nove probleme", zaključio je Grujić.
 
  • Joka

    03.05.2024 16:16
    Da vam nije poljoprivrednika ne bi imali šta da jedete. Treba da ste zahvalni.
    Uvek podrška za marljive ljude koji vas hrane. Mislite o tome.
    Pozdrav svim dobrim ljudima.
  • WWW

    03.05.2024 07:51
    Погрешан на правом месту
    Јел то онај који је признао да је испао политички магарац? Е па пољопривредници, сад знате коме да извучете уши, кад будете незадовољни.


  • Leo

    02.05.2024 23:41
    Dokle više.
    Ne treba vam dati ništa. Bavite se najprostiji i najprimitivniji poslom a zgrćete milione od države. Najviše na lažne subvencije. Kome se ne isplati da sam ulaže u svoj posed neka menja profesiju. Proizvoditi burek i sladoled. Dosta je pljačke putem subvencija od strane poljoprivrednika.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija