Đurđević: Trudiću se da se očuvaju porodične vrednosti, talas dekandencije dolazi sa Zapada

Predsednica stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski, koja je predložena za ministarku za brigu o porodici i demografiju, izjavila je da je "počastvovana prilikom da služi svojoj zemlji".
Ona je na televiziji Pink zahvalila mandataru Milošu Vučeviću, kao i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na ukazanom poverenju.
 
Dodala je da joj je drago što će biti najmlađi ministar u novoj Vladi i da će se truditi da donese "novu energiju".
"Poštujem kontinuitet rada prethodnih ministara u ovom resoru, uvažiću sve projekte koji su značajni i započeti, trudiću se da ih realizujem, ali planiram da donesem i nove energije i nova rešenja", kazala je Đurđević Stamenkovski.
 
Navela je da se Srbija suočava sa izazovom "bele kuge" i da će se kao ministarka truditi da da doprinos da u Srbiji "pobedi život" i da se država, škole i obdaništa ispune decom, kao i da se očuvaju porodične vrednosti.
"Taj talas dekadencije koji dolazi sa Zapada je namerio da porodicu potpuno dezintegriše i da je relativizuje i da je izopšti kao najvažniju ćeliju našeg društva, kao temelj koji je opstao i kada nismo imali državu - imali smo stabilnu porodicu koja je pokretala velike stvari", navela je Đurđević Stamenkovski.
 
Poslanici Skupštine Srbije danas će u 12 sati početi raspravu o izboru nove Vlade koja bi po najavi mandatara Miloša Vučevića, trebalo da ima 31 ministra, a Đurđević Stamenkovski je predložena za ministarku za brigu o porodici i demografiju, resor koji je u prethodnom mandatu predvodila Darija Kisić.
 
Stranka Zavetnici na parlamentarnim i lokalnim izborima 17. decembra 2023. nastupila je u opozicionoj koaliciji "Nacionalno okupljanje" sa pokretom Dveri. Ta lista je osvojila 2,76 odsto glasova i nije prešla izborni cenzus.
  • Le

    02.05.2024 06:38
    Ona da se bori za porodične vrednosti? Da sam je ja vaspitao odrekao bih se takve ćerke, da, ali nisam jer su moje ćerke pametne, školovane, na zahtevnim fakultetima, imaju svoje porodice, ne bave se politikom i ne obmanjuju naivne.
  • Zare

    01.05.2024 22:42
    Nasa deca odlaze na taj "dekadentni" zapad, dok deca na tvom istoku idu na robiju zbog javnog iznosenja licnog misljenja.
  • Dejo

    01.05.2024 20:24
    Smijesno
    Ona i njena stranka cenzus nisu prosli toliko im narod vjeruje ,a ona gospodja ministarka.Smijesno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija