Mladiću bez vozačke oduzeto vozilo: Izazvao sudar, a već četiri puta osuđivan zbog istog prekršaja

Policija u Novom Pazaru oduzela je vozilo "folksvagen pasat" od dvadesetjednogodišnjeg vozača koji je u Tutinu izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj su povređene tri osobe.
Mladiću bez vozačke oduzeto vozilo: Izazvao sudar, a već četiri puta osuđivan zbog istog prekršaja
Foto: 021.rs
Vozač koji je izazvao saobraćajnu nezgodu zadobio je lake telesne povrede, a lake telesne povrede zadobili su i devetnaestogodišnji vozač i sedamnaestogodišnji putnik iz drugog vozila. 
 
U ovoj nezgodi, oštećeno je i jedno parkirano vozilo, saopštio je MUP.
Kontrolom je utvrđeno da vozač koji je izazvao saobraćajnu nezgodu nema vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju motornih vozila, kao i da je na vozilu kojim je upravljao istekao rok važenja registracione nalepnice.
Takođe je utvrđeno da je u poslednje dve godine u četiri navrata pravnosnažno osuđen zbog upravljanja vozilom bez vozačke dozvole.
 
Od početka primene mere privremenog oduzimanja vozila za teže saobraćajne prekršaje, na teritoriji Policijske uprave u Novom Pazaru oduzeto je sedam vozila, a četiri vozača od kojih je vozilo oduzeto bile su osobe mlađe od 25 godina.
  • Realista

    02.05.2024 17:29
    očigledno rešenje
    Mislim da je najbitnije drastično poskupeti i zakomplikovati polaganje vozačkog ispita jer je očigledno da je to rešenje!
  • Joca iz Banostra

    02.05.2024 14:16
    Samo u zatvor
    U ovakvim slučajevima, samo je zatvorska kazna jedino delotvorna.
    Nažalost, ovaj lik drugačije ne može da shvati, ne može da nauči, da to ne sme da radi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.