Nemac auto-putem vozio BMW skoro 240 kilometara na čas, u vozilu bila i šestomesečna beba

Nemački državljanin je oko 21 sat na auto-putu Beograd - Šid vozio automobil marke BMW brzinom od 238,9 kilometara na čas.
Nemac auto-putem vozio BMW skoro 240 kilometara na čas, u vozilu bila i šestomesečna beba
Foto: 021.rs
Na ovom delu puta, inače, ograničenje je 130 kilometara na čas.
Takođe, tokom kontrole je utvrđeno da se u vozilo nalazilo i šestomesečno dete.

Kako navode iz MUP-a, vozač je isključen iz saobraćaja i protiv njega je podneta odgovarajuća prekršajna prijava zbog nasilničke vožnje.

  • NS oldtajmer

    06.05.2024 17:24
    @Navika iz Nemacke
    Kada vec zelis da komentarises - OBAVESTI SE. Naime, na velikoj vecini auto-banova u Nemackoj brzina je ogranicena. Postoje tek delovi tih puteva gde nema ogranicenja, vec samo preporuka najvece brzine.
  • Zebra

    04.05.2024 21:47
    Većina stranaca prolazi našim autoputevima daleko brže od dozvoljenog. Merenje prosečne brzine za njih ne funkcioniše. Kazne iz Srbije se ne šalju na naplatu. Jedina šansa da budu kažnjeni je radar i patrola na naplatnoj rampi. Nigde ne voze tako brzo dok ne uđu u Srbiju. I to i ne kriju. Nadam se da će naša policija naći način da ovo sankcioniše na najstroži način.
  • S56

    04.05.2024 19:53
    Takvih ima onoliko
    Jel sigurno da je u pitanju Nemac? Da nije neki kum i ili kumov sin?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija