Vučević: Vučić je najbolji srpski vladar, sve što sam postigao u politici je zahvaljujući njemu

Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić "najbolji srpski vladar". Po njegovim rečima, zahvalnost za sve što je postigao u politici duguje upravo Vučiću.
Vučević: Vučić je najbolji srpski vladar, sve što sam postigao u politici je zahvaljujući njemu
Foto: 021.rs
Vučević je to rekao za list Srpske napredne stranke, SNS Informator.
Po njegovim rečima, "nije lako voditi najveću stranku u istoriji srpskog naroda". 
 
"Najveću i po broju članova i po izbornim rezultatima, ali i po postignućima koja su, to već sada mogu sa sigurnošću reći - istorijska", kazao je Vučević.
Na pitanje kolika je odgovornost voditi stranku posle Aleksandra Vučića, Vučević odgovara da je predsednik Srbije "neprikosnoveni lider srpskih naprednjaka i danas".
 
"Iako više formalno nije na čelu Srpske napredne stranke, svi mi znamo ko je najzaslužniji za naš uspeh i bez koga ova stranka ne bi postigla ni delić uspeha ni na jednim izborima, na kojima je učestvovala", dodao je Vučević.
 
Vučić je za njega verovatno najbolji vladar u istoriji srpskog naroda.
 
"Aleksandar Vučić je najbolji srpski vladar u njenoj novijoj istoriji, a verovatno i u istoriji srpskog naroda uopšte. Čast mi je što sam uopšte njegov savremenik, a pogotovo što imam priliku od njega svakodnevno da učim i nazivam ga svojim prijateljem. Mogu to slobodno i lično da kažem. Sve što sam u politici postigao, postigao sam zahvaljujući upravo Aleksandru Vučiću, baš kao i svaki drugi funkcioner u Srbiji u poslednjih dvanaest godina. I to stalno moramo imati na umu. Srpska napredna stranka bez Aleksandra Vučića ne bi ni mogla da se nazove političkom faktorom. Ne bi je bilo", stav je Miloša Vučevića.

Komentari 109

  • Čika

    11.05.2024 15:02
    Ulizica?
    Pa, jeste vladar - i tužilac i sudija, i branilac i izdajnik, i graditelj i rušitelj, i finansijer i lopov... Sve tako u beskrajon!
    Ali tužno je što je tako.
  • Koja

    11.05.2024 11:57
    @lalo
    Evo , pogledaj budžete N. Sada 2012 i 2024 . Da li je dupliran ? Jeste , znači 100 % više , malo li je , malo li je za podršku ?
  • q

    10.05.2024 13:47
    Vučić je kadija feudalni, a Vučević najbolji Vučićev bot

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.