Vučević: Vučić je najbolji srpski vladar, sve što sam postigao u politici je zahvaljujući njemu

Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić "najbolji srpski vladar". Po njegovim rečima, zahvalnost za sve što je postigao u politici duguje upravo Vučiću.
Vučević: Vučić je najbolji srpski vladar, sve što sam postigao u politici je zahvaljujući njemu
Foto: 021.rs
Vučević je to rekao za list Srpske napredne stranke, SNS Informator.
Po njegovim rečima, "nije lako voditi najveću stranku u istoriji srpskog naroda". 
 
"Najveću i po broju članova i po izbornim rezultatima, ali i po postignućima koja su, to već sada mogu sa sigurnošću reći - istorijska", kazao je Vučević.
Na pitanje kolika je odgovornost voditi stranku posle Aleksandra Vučića, Vučević odgovara da je predsednik Srbije "neprikosnoveni lider srpskih naprednjaka i danas".
 
"Iako više formalno nije na čelu Srpske napredne stranke, svi mi znamo ko je najzaslužniji za naš uspeh i bez koga ova stranka ne bi postigla ni delić uspeha ni na jednim izborima, na kojima je učestvovala", dodao je Vučević.
 
Vučić je za njega verovatno najbolji vladar u istoriji srpskog naroda.
 
"Aleksandar Vučić je najbolji srpski vladar u njenoj novijoj istoriji, a verovatno i u istoriji srpskog naroda uopšte. Čast mi je što sam uopšte njegov savremenik, a pogotovo što imam priliku od njega svakodnevno da učim i nazivam ga svojim prijateljem. Mogu to slobodno i lično da kažem. Sve što sam u politici postigao, postigao sam zahvaljujući upravo Aleksandru Vučiću, baš kao i svaki drugi funkcioner u Srbiji u poslednjih dvanaest godina. I to stalno moramo imati na umu. Srpska napredna stranka bez Aleksandra Vučića ne bi ni mogla da se nazove političkom faktorom. Ne bi je bilo", stav je Miloša Vučevića.

Komentari 109

  • Čika

    11.05.2024 15:02
    Ulizica?
    Pa, jeste vladar - i tužilac i sudija, i branilac i izdajnik, i graditelj i rušitelj, i finansijer i lopov... Sve tako u beskrajon!
    Ali tužno je što je tako.
  • Koja

    11.05.2024 11:57
    @lalo
    Evo , pogledaj budžete N. Sada 2012 i 2024 . Da li je dupliran ? Jeste , znači 100 % više , malo li je , malo li je za podršku ?
  • q

    10.05.2024 13:47
    Vučić je kadija feudalni, a Vučević najbolji Vučićev bot

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.