VIDEO: Šapić aktivisti oteo telefon i bacio ga

Predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić oteo je i bacio telefon aktivisti na Savskom nasipu.

Kako prenosi N1, konferencija za novinare o uklanjanju splavova predsednika Privremenog organa Aleksandra Šapića pretvorila se u razgovor sa građanima, protekla je u tenzijama.

Konferencija završila se kada je došla na ivicu fizičkog obračuna. 

Građaninu koji je postavio pitanje: do koje godine ilegalni objekti mogu da se legalizuju, predsednik Privremenog organa uzeo je i bacio telefon. 
 
Šta se dogodilo pogledajte u snimku:
 
  • Voja

    13.05.2024 09:00
    Gangula
    Nije Gangula izuzetak i to je manir pozicije.Ovoga će biti više nakon izbora, kada odnesu pobedu.Oni nemaju kome da se pravdaju i podnose račune.
  • Tatjana

    10.05.2024 16:11
    Ti si taj koji je došao u kraj gde ti ljudi žive, nisu oni upali u tvoj kabinet! Hoćeš da im lokalno krojiš sudbinu igrajući se gradonačelnika. "Sredjivanje" keja, pešački most, nelegalne vikendice na nasipu sve su to lokalne stvari koje se pre svega tiču naroda koji tu živi i čija je imovina i kvalitet života itekako ugrožena tvojom zaslugom! Narod nije lud, svi znamo da je to način da se opere novac! Kao što ste kod Narodnog pozorišta iznajmili kocke pa ih vadili, potom betonirali. Ti Šapiću, ne da ne bi smeo posle svega da budeš ponovo gradonačelnik, nego ne bi smeo da pridješ javnom novcu!
    Ti treba da radiš u interesu tih ljudi, a ne da se svađaš i lomiš njihovu ličnu imovinu. Taj čovek otplaćuje taj telefon dve godine. Samo osoba koja se nije pomučila da stekne materijalno, može imati takav odnos prema istom. STIDI SE SVEGA ŠTO DANAS JESI!
  • Daki

    10.05.2024 13:02
    Pa
    Bogme nervoza je tu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija