Koalicija "Biramo Beograd" predala izbornu listu

Koalicija "Biramo Beograd" predala je danas Gradskoj izbornoj komisiji listu za lokalne izbore 2. juna.
Koalicija "Biramo Beograd" predala izbornu listu
Foto: 021.rs
Njihov kandidat za gradonačelnika Dobrica Veselinović poručio je da im je cilj da pobedi u svim beogradskim opštinama, zato što je "više dosta vlasti Srpske napredne stranke (SNS) i Socijalističke partije Srbije".
Veselinović je konstatovao da se na decembarskim izborima videlo da Beograđani ne žele vlast SNS i zato se ponovo izlazi 2. juna - da se bori i pobedi.
"Budite uvereni da ćemo u toj borbi pobediti. Mi biramo borbu, biramo Beograd i sigurni smo da ćemo u toj borbi pobediti", obećao je Veselinović.
 
Koaliciju "Biramo Beograd" čine Demokratska stranka, Zeleno-levi front, Ekološki ustanak, Novo lice Srbije, Narodni pokret Srbije i Pokret slobodnih građana.
  • Dejan

    10.05.2024 07:23
    Bojkot
    Biramo slobodnu Srbiju a ne namesnike EU i USA tutora.
  • Boban

    10.05.2024 07:01
    Boban
    Jest kada bi AV sedeo skrštenih ruku i čekao da ga oterate! On upregnuo sve sto moze i ogromne novce uložio da neizgubi BG! Glasacu protiv AV i SNS kao i vecina ali nemam neke nade i iluzije o pobedi jer raspdom opozicije koja je ujedinjena osvojila skoro 1 milon tako nesto mi daje za pravo. Mnogo se tu “čudnih” rabota radilo od 2023 do danas ali izadjimo i da vidimo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija