Palma: Da nije Vučića, Srbija bi bila svedena na beogradski pašaluk

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma ocenio je danas da je Aleksandar Vučić "najbolji predsednik u istoriji Srbije" i da bi bez njega Srbija bila "svedena na beogradski pašaluk".
 Palma: Da nije Vučića, Srbija bi bila svedena na beogradski pašaluk
Foto: 021.rs
"Poznavao sam i imao komunikaciju sa svim predsednicima Srbije, Savezne Republike Jugoslavije i Srbije i Crne Gore u poslednjih 30-ak godina i mogu da vam kažem da je Aleksandar Vučić najbolji predsednik Srbije u istoriji", rekao je Marković u Mladenovcu u okviru kampanje liste oko Srpske napredne stranke (SNS) za lokalne izbore 2. juna.
Uz SNS i Jedinstvenu Srbiju, na listi pod nazivom "Aleksandar Vučić - Beograd sutra" su i Socijalistička partija Srbije, Srpska radikalna stranka, Zavetnici, Socijaldemokratska partija Srbije, Zeleni Srbije, Zdrava Srbija.

Sa njimna su takođe i Pokret socijalista, Srpska narodna partija i Savez vojvođanskih Mađara.

  • Fića

    11.05.2024 13:30
    Да није...!
    Да није њега и тебе, ни Сунце не би излазило на Истоку....!
  • Kala

    11.05.2024 01:51
    Bunga
  • Nemanja

    10.05.2024 17:10
    A ovako će potpuno nestati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija