Nenadić: Minimalna mogućnost za poboljšanje izbornih uslova do 2. juna

Direktor organizacije Transparentnost Srbija i član Radne grupe za unapređenje izbornih uslova Nemanja Nenadić ocenjuje da je minimalna mogućnost poboljšanja izbornih uslova za lokalne izbore 2. juna.
Nenadić: Minimalna mogućnost za poboljšanje izbornih uslova do 2. juna
Foto: Medija centar Beograd
On je rekao da još nije precizirano kakva će ovlašćenja imati ta radna grupa prilikom kontrole biračkog spiska i dodao da će to biti razmotreno narednih dana, a da je planirano da Radna grupa radi do kraja septembra.

Po njegovim rečima stanje je daleko od poboljšanja, ali će vlast sigurno kao argument koristiti to što je osnovala Radnu grupu za poboljšanje izbornih uslova.

Nenadić je rekao da su do sada na sastancima razmatrane preporuke koje se tiču Regulatornog tela za elektronske medije, izveštavanja medija, pritiska na birače i biračkih spiskova, ali o još mnogo problema tek treba da se razgovara.
  • Koja

    10.05.2024 20:49
    Mslim
    Da će razlika u glasovima sve objasniti !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija