SSP: Zbog Beograda na vodi teretni vozovi preusmereni kroz Vračarski tunel iako je to opasno

Stranka slobode i pravde saopštila je da teretni voz koji se u Vračarskom tunelu sudario sa putničkim vozom nikada nije smeo da prolazi tim putem.
SSP: Zbog Beograda na vodi teretni vozovi preusmereni kroz Vračarski tunel iako je to opasno
Foto: Pixabay
Potpredsednica beogradskog odbora SSP Ana Gođevac izjavila je da su "zbog projekta Beograd na vodi teretni vozovi preusmereni kroz Vračarski tunel, iako je to izuzetno opasno".
"Ovo je direktna posledica neodgovorne politike Srpske napredne stranke. Umesto da su izgradili most kod Vinče, koji je bio planiran još od 2010. godine, vlasti su taj projekat potpuno zanemarile", rekla je Gođevac.
Ona je kazala da je nesreća koja se večeras dogodila "krivica SNS vlasti u Beogradu koja je rekla da je tunel bezbedan za teretni saobraćaj".
 
  • Platon

    18.05.2024 12:14
    Država
    Zašto je "Betmen" iznenađen prozivanjem vlasti? Vlast uređuje državu a isti su bili na vlasti kada su se dogodili ekscesi i 1992. i 2013. i 2024.
  • @fića

    18.05.2024 09:34
    Gangula
    Pa nije gangula lud, sta mislis zasto ne zivi u Beogradu...?
  • Sad poleti

    18.05.2024 09:32
    Betmene
    Cuj sad ovog

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.