Crta pokrenula kampanju "Otvori oči": Prijavite izborne mahinacije

Organizacija Crta pokrenula je kampanju "Otvori oči" kojom poziva građane da je obaveste o svim potencijalnim izbornim mahinacijama koje uoče pre i tokom izbornog dana 2. juna.
Crta pokrenula kampanju "Otvori oči": Prijavite izborne mahinacije
Foto: 021.rs
"I uz više hiljada obučenih posmatrača, saradnja s građanima dragocena je za posmatračku misiju Crte. Na prošlim izborima, mnogobrojne nepravilnosti, pa i teška kršenja zakona dokumentovana su zahvaljujući informacijama i dokazima koje je Crta dobijala od građana", navedeno je u saopštenju te organizacije.
Adresa preko koje građani mogu da prijave zloupotrebe kojima su izloženi ili su ih primetili je prijavi@crta.rs .
Poziv javnosti da se uključi u "demokratsku bitku" Crta šalje i preko televizija, bilborda, interneta i društvenih mreža. 
  • Anonymous

    20.05.2024 17:03
    Kome da prijavim sto je broj glasaca jednak ukupnom broju gradjana? Sta bi sa 20% maloletnih, bez prava glasa?
  • Планета Мајмуна

    20.05.2024 14:24
    И од свега биће чланак на друштвеној мрежи а отата ће да демантује све а и како смо нападнути са свих страна па дижемо 2 Мига

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.