Vučić: Poneo sam zastavu Srbije u zgradu UN

Predsednik Aleksandar Vučić saopštio je da je poneo zastavu Srbije sa sobom u zgradu UN gde danas treba da se glasa o rezoluciji o Srebrenici.
Vučić: Poneo sam zastavu Srbije u zgradu UN
Foto: 021.rs
"Ovo je zastava časti, zastava hrabrih, zastava slobode! Upravo sam je poneo sa sobom u zgradu #UN. Braniću je i čuvati. I ponosiću se njom. Mi nismo genocidan narod! Živela Srbija!", napisao je Vučić na Instagramu iz Njujorka, uz fotografiju zastave Srbije.
Generalna skupština Ujedinjenih nacija glasaće danas o rezoluciji kojom se 11. jul proglašava Međunarodnim danom sećanja na genocid u Srebrenici i osuđuju negiranje genocida i veličanje ratnih zločinaca.
Nacrt Rezolucije o Međunarodnom danu promišljanja i sećanja na genocid u Srebrenici uvršten je u dnevni red 82. Plenarnog sastanka pod tačkom Kultura mira, u 16 časova po centralnoevropskom vremenu.
  • Paja

    23.05.2024 18:26
    E junace,srecne ti rane.Tako nam i treba,kad ti ides u boj sa zastavom.Mi smo junacki i pravedan narod ali u vecini slucajeva za vladara imamo obicnog manipulatora.
  • zztop

    23.05.2024 17:42
    Ko još veruje da se đeneralu mladiću onda naglo pomračio um i da je naredio svojim podčinjenim da urade ono što su uradili, nije mogla država BiH stajati iza njih, ona je bila u ratu i raspadu a znamo odakle je svo zlo krenulo ...
  • Vlajko

    23.05.2024 17:29
    Samo ON
    Potencira da Srbija treba da se brani od optuzbe za genocid. Nigde se u rezoluciji ne pominje ni Srbija ni Srpski narod.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija