Na Jarinju skup podrške Srbima na Kosovu i Metohiji

Nedaleko od administrativnog prelaza Jarinje, danas je održan skup podrške Srbima na Kosovu i Metohiji, prenosi TV Most.
Na Jarinju skup podrške Srbima na Kosovu i Metohiji
Foto: 021.rs

Skup je počeo simbolično u 12 časova i 44 minuta, aludirajući na Rezoluciju 1244 UN.

Okupljeni su nosili srpske zastave i obeležja i transparente "Ja sam Kosovo", "Žene za Kosovo", "Povratak za sve", "Narodni sabor za odbranu KiM", "Niste sami".

Tokom skupa saobraćaj se odvijao nesmetano i sa jedne i sa druge strane prelaza.
 
Organizatori skupa bili su Inicijativa Srba sa Kosova i Metohije Sloboda od straha, Društvo Srbskih domaćina, NO Sabor univerzitetskih profesora, Narodni pokret za Vaskrs Srbije, kao i humanitarne organizacije Glas Metohije i Kosovski Božur, navodi TV Most.
  • Gacic Serafin

    25.05.2024 20:31
    Sto za jednog
    Taj " skup" podrske je u stvarnosti cifra od 20 ljudi..tolika brojka se moze nabrojati ispred nekog javnog WC u Beogradu..i prestanite vec jednom da na svakom koraku lazete i varate ovaj narod..
  • Ironija

    25.05.2024 18:55
    Skup podrške, Srba iz Rume, za Srbe iz Inđije!!!
  • V

    25.05.2024 18:44
    V
    Idite u Prizren!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija