Muškarcu koji je upucao dečaka iz vazdušne puške u Beogradu određeno zadržavanje

M. M. (66) iz Beograda, osumnjičenom da je juče iz vazdušne puške ranio jedanaestogodišnjeg dečaka, određeno je zadržavanje do 48 časova.
Muškarcu koji je upucao dečaka iz vazdušne puške u Beogradu određeno zadržavanje
Foto: 021.rs
On je uhapšen juče zbog sumnje da je oko 19.15 časova, u Sarajevskoj ulici, pucajući iz vazdušne puške pogodio u butinu jedanaestogodišnjeg dečaka koji se nalazio u obližnjem parku. 
Jedanaestogodišnji dečak je zbrinut na Institutu za majku i dete u Beogradu.  
M. M. je određeno zadržavanje i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.
  • Izvidjac Futog

    26.05.2024 12:29
    Nadam
    Nadam se da se to desilo slucajno.Sto neznaci da onaj koji je pucao iz puske ne treba da dobije neku kaznu.Ali da se ne desi kao prosli put kada su ona dva napravila stravican zlocin pa su zbog toga mnogi vlasnici legalnog oruzja trpeli posledice i ostali bez svog oruzja.Nabavka bilo kakvog a da nije lovacko je za sada nemoguca.Sto nije dobro ako zelimo da uvedemo koncept totalne odbrane u slucaju nekog zla.Potpuno se slazem da se taj koncept ostvari i mislim da nase rukovodstvo ce na taj nacin ojacati odbranu nase drzave.A i procice i taj moratorijum na nabavku oruzja.
  • D

    26.05.2024 11:13
    .
    Ludaci su među nama...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija