Kreni-Promeni: SNS i BIA ugrožavaju bezbednost Sava Manojlovića

Pokret Kreni-Promeni optužio je Srpsku naprednu stranku i Bezbednosno-informativnu agenciju za ugrožavanje bezednosti kandidata za gradonačelnika Beograda Sava Manojlovića.
Kako su naveli, SNS i BIA to rade "plasiranjem lažnih vesti i montaža" Manojlovića.
U saopštenju su upozorili da se na "verifikovanim botovskim nalozima" na društvenim mrežama "X", Instagram, Fejsbuk i TikTok, "svakodnevno objavljuju sponzorisani sadržaji sa izmišljenim Manojlovićevim izjavama".
"Od trenutka kada smo javnosti saopštili odluku da izlazimo na predstojeće izbore 2. juna, vladajuća stranka i režimski mediji u saradnji sa BIA i njenim glavnim operativcem Markom Parezanovićem svakodnevno sprovode agresivnu kampanju plasiranja laži kroz izmišljene tekstove i montaže sa ciljem urušavanja ugleda, kredibiliteta i ugrožavanja bezbednosti članova pokreta Kreni-Promeni i našeg kandidata za gradonačelnika Sava Manojlovića", stoji u saopštenju.
 
Dodaje se da se "montirani sadržaji svakodnevno emituju i na televizijama sa nacionalnom frekvencijom bliskih SNS-u", a da Regulatorno telo za elektronske medije "ne reaguje".
"Na televiziji Pink emitovan je snimak na kom je veštačkom inteligencijom izmanipulisan glas Sava Manojlovića sa izmišljenim izjavama kojima se obmanjuju građani i narušava ugled našeg kandidata za gradonačelnika", ističu oni.
 
Kako dodaju, paralelno sa tim, "režimski mediji obljavljuju fotografiju Sava Manojlovića sa ženskom osobom iz Grčke u noćnom izlasku, tvrdeći da se na fotografiji nalazi 'Albanka Saranda Bogujevci, istaknuta članice pokreta 'Samoopredeljenje' Aljbina Kurtija sa kojom Manojlović partija u Prištini' 2015. godine", saopštio je pokret Kreni-Promeni.
  • Raščanin

    29.05.2024 14:58
    Nazivom "kosovar" vređate Srbe sa Kosova. Ne postoji Srbin bosanac već Srbin iz Bosne. Što se Sava tiče želim mu sve najbolje.
  • Stana

    28.05.2024 11:54
    Odgovor Sneži
    Zar još ima ljudi koji misle da im Vučić nešto daje?Ne daje on ništa, već samo uzima. Ovo je naša država i sva imovina je vlasništvo njenih građana, ceo rukovodeći aparat je SERVIS GRAĐANA.
    Naučite to jednom!
  • Sneza

    28.05.2024 10:14
    Nezahvalan
    Vicic Vam obezbedi skolovanje, dao Vam diplome, toliko ulozio u Vas razvoj a Vi nezahvalni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Doktor Milić: U Medijani prvo racionalizacija

Doktor Dragan Milić rekao je da će prvi potez nove vlasti u niškoj opštini Medijana biti racionalizacija i ukidanje radnih mesta koja su služila samo za zapošljavanje partijskih kadrova.

RECITE NAM: Da li vam je potreban odmor?

Dolazi vreme godišnjih odmora i sve smo nestrpljiviji da konačno predahnemo. Međutim, postoje situacije u kojima je premor toliki da ne možemo da ustanemo iz kreveta.