Manojlović: Postoji rivalitet da li je pametniji Beograd ili Novi Sad, opozicija u Novom Sadu jeste

Znam da postoji rivalitet da li je pametniji Beograd ili Novi Sad. Za građane ćemo videti nakon izbora, ali ja sam rekao da je u Novom Sadu pametnija opozicija.
Manojlović: Postoji rivalitet da li je pametniji Beograd ili Novi Sad, opozicija u Novom Sadu jeste
Foto: 021.rs
To je juče na konvenciji izborne liste "Kreni promeni" u Beogradu rekao kandidat za gradonačelnika glavnog grada Savo Manojlović.
 
"U Novom Sadu je pametnija opozicija jer se tamo nisu razdvojili i svi jedinstveno, sve opozicione stranke, izlaze na izbore. Hajde da i mi u Beogradu uradimo nešto zajedno", poručio je Manojlović.
On je pozvao sve da izađu na izbore i da glasaju za listu "Ja sam Beograd - Kreni-promeni", a ako im ne odgovora, kako je rekao, "imate ostale liste".
 
Manojlović je naveo i da je važno da bude velika izlaznost, jer se samo tako može sprečiti, kako je rekao, "krađa izbora".
Na skupu se obratio i jedan od članova ekspertskog tima "Kreni-promeni" Aleksandar Anđelković, a tokom njegovog obraćanja je neko od okupljenih gađao binu jajima.
 
Manojlović je ocenio da je te ljude "neko naterao da to urade" i da ih ne krivi, dodajući da se moraju stvoriti grad i država i za njih i da ih "više niko neće terati u sukobe".
 
Anđelković je izneo tvrdnju da je Beograd postao "ekološka crna tačka", a da je njihov cilj da se to promeni i posebno pomenuo zaštitu reka.
  • Novi

    27.05.2024 13:49
    Novi Sad
    zna "ko je i šta je" pa nema potrebe za rivalitetom sa Beogradom.
  • Zare

    27.05.2024 09:40
    Nemojmo se zavaravati! U Beogradu ima mnogo vise interesnih grupa vezane za SNS koji cuvaju svoju poziciju i usli bi s crnim djavolom u pakt samo da se nista ne promeni.
  • Ssy

    27.05.2024 07:58
    Trenutno stanje
    Slažem se sa Manojlovićem. Beogradska opozicija je nezrela.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Doktor Milić: U Medijani prvo racionalizacija

Doktor Dragan Milić rekao je da će prvi potez nove vlasti u niškoj opštini Medijana biti racionalizacija i ukidanje radnih mesta koja su služila samo za zapošljavanje partijskih kadrova.

RECITE NAM: Da li vam je potreban odmor?

Dolazi vreme godišnjih odmora i sve smo nestrpljiviji da konačno predahnemo. Međutim, postoje situacije u kojima je premor toliki da ne možemo da ustanemo iz kreveta.