Dačić: Za nesreću kod Mladenovca verovatno kriv vozač automobila

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je, prema prvim izveštajima saobraćajne policije, za nesreću kod Mladenovca, verovatno kriv vozač automobila.
Dačić: Za nesreću kod Mladenovca verovatno kriv vozač automobila
Foto: 021.rs
Dačić je precizirao da je, prema informacijama koje je dobio od policije, vozač automobila skrenuo u suprotnu traku i udario direktno u autobus.
 
On je, gostujući na TV Pink, naglasio da je uviđaj saobraćajne nesreće kod Mladenovca još u toku.
"Uvek kada iznesem takvu informaciju moram da kažem da je to informacija koju dobijem od policije. Videće se da li će uviđaj tako to pokazati ili ne", rekao je Dačić.
 
Apelovao je na sve učesnike u saobraćaju da budu veoma oprezni i naveo da je već nekoliko dana u toku pojačana kontrola u saobraćaja. Kao primer je naveo da je juče u Tutinu priveden čovek koji je vozio sa 3,8 promila alkohola u krvi.
Vozač putničkog automobila poginuo je jutros u sudaru sa autobusom kod Mladenovca, a u Urgentni centar je dovezeno 37 osoba od kojih su četiri teže povređene.
 
Neki od povređenih bi trebalo da budu odvezeni i u druge bolnice, a većina ima povrede glave, dok su neki sa ortopedskim povredama.
  • ah ah

    01.06.2024 20:39
    moderatoru
    2 minuta
  • Ljiljana

    29.05.2024 12:11
    Ne razumem
    On komentariše i opisuje šta se dogodilo a novinarima je dozvoljeno samo da konstatuju.
  • zztop

    29.05.2024 10:48
    Nije na ministru da govori ko je gde skrenuo i jel dao žmigavac nego je da sređuje stanje u resoru u koji je postavljen za ministra ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.