Žena iz Beograda osumnjičena da je prevarila proizvođača jabuka

O.K (55) iz Beograda uhapšena je jer je osumnjičena da je prevarila jednog proizvođača jabuka, saopštilo je večeras Ministarstvo unutršnjih poslova Srbije.
Žena iz Beograda osumnjičena da je prevarila proizvođača jabuka
Foto: Pixabay
Navedeno je ona, kao odgovorno lice firme "Alians fresh" iz Kruševca, dovela u zabludu vlasnika jednog poljoprivrednog gazdinstva iz okoline Kraljeva da s njom zaključi ugovor o proizvodnji poljoprivrednih proizvoda sa otkupom.
Na osnovu toga, vlasnik poljoprivrednog gazdinstva je od avgusta do oktobra 2018. isporučio 277.723 kilograma jabuka koje mu O.K. nije platila, već ih je preprodala i za sebe pribavila imovinsku korist od 12.497.535 dinara, piše u saopštenju.
Osumnjičena biti privedena u Tužilaštvo, navelo je Ministarstvo.
  • Penzioner

    01.06.2024 20:49
    Sprdačina
    Šta je bilo 2017, e kad je to bilo. Malo ,malo pa neko spominje pronevere iz tamo neke, gde ste bili do sada, sramota. Tuga od države
  • Nikola

    31.05.2024 09:44
    Zamajavanje
    Mogu da je poljube...
    Događaj iz 2017, firma uveliko likvidirana. Po nalogu nekog moćnika je uhapšena, da se vidi kako "sistem funkcioniše" i pred izbore.
  • Urošević Nemačka

    31.05.2024 08:06
    Ako je gospođa član
    SNS dobiće nanogicu minium 7 dana a proizvođač jabuka će dobiti glasački listić za glasanje i 5 crvene za glas pa nakon izbora će mu reći šta dalje i šta će biti sa njegovim novcem i poštenim radom i pošteno obranim i isporučenih 277 tona jabuka gospođi "preduzetnici" .

    Bežite deco na vreme iz te prdkane od države.

    12 miliona dinara 100 hiljada eura samo na jednoj prevari jednog proizvođača jabuka da ne trepneš.

    i to što je izašlo u novinama i to što je smelo da izađe u novinama.

    a ono što nije izašlo u novinama niti će ikada izađi koliko je to para pokradenih od običnih poštenih ljudi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.