Udario u semafor, pobegao, a onda napao policajce i ošetio im vozila

Đ. M. (32) iz Kragujevca uhapšen je jer se sumnjiči da je danas u ulici Kraljevačkog bataljona automobilom udario u semafor i potom pobegao, a kasnije je napao policajce.
Udario u semafor, pobegao, a onda napao policajce i ošetio im vozila
Foto: 021.rs
Nakon prijave građana policija je identifikovala vozača i vozilo i zaustavila ga, a prilikom intervencije osumnjičeni je najpre vređao policijske službenike, a prilikom upotrebe sredstava prinude, pružao im je otpor i zadao im više udaraca.
 
Tom prilikom, naneo je lake telesne povrede policijskim službenicima i oštetio službena vozila, saopštio je MUP.
Dodaje se da je osumnjičeni odbio da se podvrgne alkotestiranju, a pomoću droga testa utvrđeno je da je upravljao vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, pa će protiv njega za učinjene prekršaje biti podnete i odgovarajuće prekršajne prijave.
Osumnjičeni je zadržan u zdravstvenoj ustanovi. 
  • Servia

    31.05.2024 08:50
    Ovaj je neciji cim je prekrsaj..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.