Predozirao se metadonom

Džo B. (36) i Ramona Lj. (22) iz Bačkog Petrovog Sela uhapšeni su zbog osnovane sumnje da su omogućili drogiranje.
Džo B. (36) i Ramona Lj. (22) iz Bačkog Petrovog Sela uhapšeni su zbog osnovane sumnje da su omogućili drogiranje.

Oni se terete da su, u svojoj kući, dali metadon jednom meštaninu koji je, nešto kasnije, preminuo. Obdukcijom je utvrđeno da je neimenovani meštanin preminuo od prekomerne količine droge.

Osumnjičeni će biti izvedeni pred istražnog sudiju na saslušanje.

  • strejterka

    25.05.2012 21:39
    jbg
    svako ima i bira svoj izbor
  • WTF

    25.05.2012 09:32
    !?
    Dee Dee se predozirao, Joey i Johnny će umreti od raka limfne žlezde i prostate. Samo će Ramona živeti večno, momci će je ovekovečiti u pesmi.
  • Outlaw

    25.05.2012 09:26
    Meth..jel to lek sto se drogosi skidaju sa heroina?Pa napisali ste da je samo'mestanin'nezna se jel stariji,mladji..mozda alkos ili osoba ometena u razvoju pa pije jos neke lekove?!Lako se umire od toga ako su mu sipali da popije,a on jadan posle otiso na rakiju..((

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Konkurs za posao u zatvorima u Srbiji

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je danas konkurs za prijem u stalni radni odnos u deset kazneno-popravnih ustanova 32 pripadnika Službe za obezbeđenje.

Đilas: Opozicija da povuče svoje izborne liste

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je opoziciju da povuče svoje liste za lokalne izbore 2. juna, jer je jasno "da ne postoje ni minimalni uslovi za održavanje legalnih izbora".