Vučurević ubijen greškom?

Novosadska policija traga za Bogdanom Bijelićem kojeg sumnjiči da je u nedelju rano ujutro ubio Banju Domazetovića na Salašu 137, dok je još uvek nerazjašnjeno ubistvo mladića Velimira Vučurevića koje se desilo iste noći na Bulevaru Jaše Tomića.

Policija traga za 35-godišnjim Novosađaninom Bogdanom Bijelićem koji se sumnjiči da je u nedelju ujutro na Salašu 137 ubio Banju Domazetovića (46), Nikšićanina sa prebivalištem u Subotici koji je povezan sa crnogorskom mafijom.

Posle masovne tuče dve grupe gostiju u samom restoranu, Bogdan je izvan lokala ispalio tri hica u Domazetovića nakon čega je ovaj na mestu ostao mrtav.

Bijelić je bio izbacivač u jednoj poznatoj klisanskoj kafani, a obojica  imaju debeo dosije u policiji. Nikšićanin se dovodi u vezu sa Branom Mićunovićem i Sretenom Jocićem, a hapšen je i u akciji Sablja. Takođe, Domazetovića dovode u vezu sa obračunom novosadskih kriminalaca pre tri godine kada je jedna osoba teško ranjena.

Vučurević najverovatnije ubijen greškom

Do juče posle podne nije priveden osumnjičeni za ubistvo Velibora Vučurevića (31) iz Bačke Topole, ali su saslušane mnoge osobe. Ovaj momak je ubijen preksinoć hicem u glavu na Bulevaru  Jaše Tomića i nije imao dosije, pa policija za sada ne isključuje mogućnost da je ubijen greškom.

Neko vreme bio je muzički urednik televizije jesenjin, a živeo je na Limanu gde se doselio pre godinu dana.

Stanari zgrade ispod čijih prozora se desio zločin su kazali da ništa nisu čuli, ni videli. Odmah nakon ubistva, prolaznici i brojni vozači pokušali su da pomognu nesrećnom mladiću, ali je za njega bilo kasno. Niko, međutim nije pouzdano mogao da kaže ko je i odakle ispalio smrtonosni hitac.


  • Jovana

    31.03.2010 15:28
    Novi Sad
    Novi Sad i okolina je totalna katastrofa po svemu!Kriminal u svakom segmentu stalno! Svaki drugi dan ubistva,a tuce neprestano svake noci! Kriminal ovde ocigledno vlada!A policije nema nigde kad je potrebno,a i nepotrebno! Ovaj grad nije vise ono sto je bio nazalost..nije bezbedan to sigurno!
  • PK

    29.03.2010 05:32
    Borba protiv kriminala, E moj predsedniče...
  • uveksosa

    29.03.2010 01:13
    @martin
    Svaka cast Martine... Zar i mrtve i ubice da delimo po tome odakle su? Ipak, ja još uvek verujem da postoje samo dobri ljudi a žalim što postoje i oni drugi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija