Policija i dalje traga za Bijelićem

Novosadska kriminalistička policija intenzivno traga za Branislavom Bijelićem (1979) iz Novog Sada, zbog sumnje da je prošle noći ubio Banju Domazetovića (1964) iz Subotice.
Novosadska kriminalistička policija intenzivno traga za Branislavom Bijelićem (1979) iz Novog Sada, zbog sumnje da je prošle noći ubio Banju Domazetovića (1964) iz Subotice.

Domazetović je Nikšićanin koji se povezuje sa crnogorskom mafijom, a u proteklom periodu se u Subotici bavio građevinom. Pojedini mediji dovode ga u vezu sa Branom Mićunovićem i Sretenom Jocićem, a hapšen je i u akciji ''Sablja''.

Bijelić se tereti da je u nedelju, u ranim jutarnjim satima, ispred Salaša 137 ispalio više hitaca u Domazetovića i usmrtio ga na licu mesta. Osumnjičeni je bio izbacivač u jednoj poznatoj klisanskoj kafani, a odranije ima dosije u policiji.

Policija je pozvala građane da o svim informacijama, korisnim za pronalazak osumnjičenog, obaveste najbližu policijsku stanicu ili pozovu broj 92.

  • Stari Grad

    30.03.2010 13:13
    Mdaaa...
    Policija traga i za Ratkom Mladićem pa šta?

    Uostalom ovaj izbacivač je zbrisao u Bosnu ili Crnu Goru odavno...
  • Vurdelja

    30.03.2010 08:47
    slika govori više od reči
    Realno, kad vidiš slidžu odmah shvatiš da je u pitanju žešći intelektualac.
    Samo me interesuje kako taj ume da pogodi, s obzirom, da ima stereo pogled .
  • disko nindza

    30.03.2010 08:41
    izbacivaci...
    Jezivo...

    I na kraju ce da ga uhapse! I onda cemo po gradu da cujemo da je pusten... kao i onomad onaj "mali" M.M. sto ubi konobara na Djavi.
    Pa ljudi gde da odemo da jedemo na miru, da nema ovakvih goveda!? Izvinjavam se tim milim zivotinjama sto koristim paralelu!
    I svi ti izbacivaci! Jel razmislio neko zasto samo kod nas po "elitnim" mestima glavni likovi su tamo neki izbacivaci. Svuda u svetu to je sporedno zanimanje, ili su to neki sporedni likovi. Kod nas su, cast izuzecima, uglavnom bagra i sitni krimosi! Ili mozda nisu sitni, kad mogu da plate racun na Salasu od plate po Zamovima, Galebovima ili Verigama...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija