Huligani pretukli mladića

Grupa huligana sa fantomkama pretukla je šipkama 19-godišnjeg momka, u hamburgeriji "Bubi" kod stadiona Vojvodine, u ponedeljak oko 2 sata ujutru, saznaje Radio 021.

Grupa huligana sa fantomkama pretukla je šipkama 19-godišnjeg momka, u hamburgeriji "Bubi" kod stadiona Vojvodine, u ponedeljak oko 2 sata ujutru, saznaje Radio 021.

Kako nam je rekao otac pretučenog mladića, pored njega, napadnut je još jedan momak, koji nije teže povređen.

Prema njegovim rečima, njegovom sinu je polomljena ruka i on je danas operisan.

Vlasnik hamburgerije Mladen Miljković kaže za naš radio da se, kako su mu ispričali zaposleni, sve odigralo veoma brzo.

"Njih četvorica, petorica ušli su sa maskama preko glave i sa šipkama u lokal i pretukli su jednog mladića i polomili mu ruku. To je sve trajalo veoma kratko, 10 do 15 sekundi, a jedan od zaposlenih je čuo da su huligani pogledali u momka koga su prebili i rekli da je greška, a potom su izašli iz hamburgerije. Ništa od inventara nije slomljeno i niko od zaposlenih nije povređen", rekao je Miljković.

Policija je nakon incidenta ubrzo došla i obavila uviđaj.

  • Goran

    01.04.2010 14:18
    divljstvo
    Pa treba sve do 11.12 sati da radi a ne ovo sto prave,i nece da smanje radna vremena,a oni su izvor ovoga sto se stalno dogadja,sve radi do jutra i disko klubovi u stambenim zonama i ostale navodne ugostiteljske delatnosti,divlji zapad SRAMOTA za ovaj grad!
  • Olja

    01.04.2010 14:18
    bezobrazluk
    A sta policija Novi Sad radi!I sta grad radi i gradonacelnik po pitanju ovog uzasa svaku drugu noc!Ovo nije bilo nikad,znalo se gde i sta radi i koliko je radno vreme!
  • podrska iz kraja

    31.03.2010 18:20
    :)
    samo je strasno sto policija vise ne sme da batina kao nekad...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija