Osumnjičen za iznudu

Policija je uhapsila Sandra R. (1992) iz Petrovaradina, osumnjičenog za iznudu, trgovinu drogom, nedozvoljeno držanje oružja i nanošenje lakih telesnih povreda.

Policija je uhapsila Sandra R. (1992) iz Petrovaradina, osumnjičenog za iznudu, trgovinu drogom, nedozvoljeno držanje oružja i nanošenje lakih telesnih povreda.

Sandro se tereti da je, u dva navrata, tukao jednog osamnaestogodišnjeg sugrađanina i lakše ga povredio nožem, zbog toga što mu nije na vreme vratio pozajmljeni novac.

On je dužniku pretio nasiljem ukoliko mu u sledećem dogovorenom terminu ne vrati pare i to u većem iznosu od pozajmljenog. Za iznudu policija tereti i Aleksandra K. (1990) iz Petrovaradina i Vladimira S. (1991) iz Sremske Kamenice.

Policija je, po nalogu istražnog sudije, pretresla Sandrov stan i u njemu pronašla 22 grama marihuane, vagu za precizno merenje, 22 metka, kao i izvesnu sumu novca za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotika.

  • acme

    31.03.2010 18:22
    zapanjen
    osumnjičenog za iznudu, trgovinu drogom, nedozvoljeno držanje oružja i nanošenje lakih telesnih povreda. SA 18, PA TOLIKO NAKUPIO, STRAŠNO!
  • milojko

    31.03.2010 18:21
    iznuda
    novosadska policija:0 sudstvo:0

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.