Tri žrtve udesa kod Crvenke

Tri osobe poginule su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na ulazu u Crvenku.
Tri osobe poginule su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć na ulazu u Crvenku.

Ratko Mirosavljević (26) iz Sombora preminuo je noćas na operacionom stolu Kliničkog centra Vojvodine, a njegova supruga Aleksandra (24) preminula je sinoć na putu za bolnicu. Njihovo trogodišnje dete je lakše povređeno.

Na licu mesta poginuo je policajac Goran Kovačević (42) iz Sivca, dok je njegov kolega Velibor V. teško povređen i nalazi se na Klinici za traumatologiju. "Velibor V. je noćas operisan, van životne opasnosti je i dobro se oseća", rekla je portparolka Kliničkog centra Vojvodine, Gordana Umićević, za Radio 021.

Kako se saznaje, u sudaru su učestvovali pripadnici žandarmerije u jednom i tročlana porodica u drugom vozilu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.