Oskrnavljeno tridesetak grobova na Sajlovu

Nepoznati počinioci oskrnavili su tridesetak grobnica na Gradskom groblju na Sajlovu, kažu u JKP "Lisje".
Nepoznati počinioci oskrnavili su tridesetak grobnica na Gradskom groblju na Sajlovu, kažu u JKP "Lisje".

Porodice sahranjenih i obezbeđenje "Lisja" primetili su da su na pojedinim grobnicama pomerane nadgrobne ploče, nakon čega je obaveštena policija, koja i dalje istražuje da li je reč o pokušaju krađe ili je u pitanju nešto drugo.

Nakon obavljenog uviđaja, radnici "Lisja" vratili su nadgrobne ploče u prvobitno stanje. Kako ističu u "Lisju", takvih slučajeva je bilo i ranije, bez obzira na to što se groblja štite od krađa i vandalizma.

Na većini gradskih i prigradskih grobalja, koja su u nadležnosti ovog preduzeća, pored ograde su postavljene i čuvarske kućice, a pored toga angažovana je i čuvarska služba koja obavlja 24-časovni nadzor.

Vandalski i slični ispadi, kako se dodaje u saopštenju, uglavnom se dešavaju u toku noći, kada je nemoguće potpuno zaštititi groblje.

  • 18.01.2013 03:22
    http://sr.wikipedia.org/sr-el/БПЛ_Врабац

    JKP Lisje ima para da nabavi ovu letelicu i opremi je termovizijskim kamerama. Potom bi noću bio dovoljan jedan operater na monitorima koji bi nadgledao i po potrebi koordinirao patrole.
  • 100 Evra

    17.01.2013 10:07
    @Nsnn
    Uvede se video nadzor i zavrsi se prica.
  • goga

    17.01.2013 09:31
    obezbeđenje
    ...pa, spavaju ljudi,neko je i za to plaćen!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija