Spremanje za malu maturu preko mobilnog

Osmaci u Srbiji ove godine imaju mogućnost da se besplatno spremaju za završni ispit služeći se svojim mobilnim telefonom.

Osmaci u Srbiji ove godine imaju mogućnost da se besplatno spremaju za završni ispit služeći se svojim mobilnim telefonom.

 

Sajt mala-maturica.com dostupan je i kao android aplikacija što omogućava učenicima da maksimalno iskoriste svoje vreme za vežbanje zadataka. Dok čekaju autobus ili se voze njime, dok sede u parku ili kafiću osmaci mogu da provere svoje znanje, ali i da četuju sa profesorima.

Učenici koji imaju android telefone mogu da rešavaju testove i da isprobavaju simulaciju završnog ispita, a ako nešto ne znaju mogu da postave pitanje profesorima.

Konsultacije sa profesorima su svakog radnog dana od 14 do 15 časova za matematiku i od 15 do 16 časova za srpski jezik i književnost.

Aplikacija je na listi Gugl pleja na četvrtom mestu najpopularnijih aplikacija za edukaciju u regionu. Sajt je za dva meseca od kako je počeo sa radom posetilo preko 86 hiljada korisnika, a skoro 15 hiljada učenika je registrovano i sprema se za završni ispit.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija