Pretučen mladić na Limanu

Sinoć je na Limanu napadnut mladić, koji je pretučen i opljačkan na rasksrsnici kod Merkatora. Devetnaestogodišnji Igor Sakač bio je u nesvesti nakon napada, tokom kog je zadobio više povreda glave i vrata, a ukradena su mu gitara i torbica sa novcem, dokumentima i mobilnim telefonom.

Sinoć je na Limanu napadnut mladić, koji je pretučen i opljačkan na rasksrsnici kod Merkatora.

Devetnaestogodišnji Igor Sakač bio je u nesvesti nakon napada, tokom kog je zadobio više povreda glave i vrata, a ukradena su mu gitara i torbica sa novcem, dokumentima i mobilnim telefonom. Sakač za RTV kaže da se sve odigralo munjevito.

"Prelazio sam put kad sam izašao iz taksija i desio mi se prekid svesti, a probudio sam se kod Limanskog parka, pretučen i sa modricama na licu. Uspeo sam da javim prijatelju da pozove policiju. Policajci su došli, zapisali moje ime i prezime i ništa više", priča Sakač.

On je potom, kaže, otišao u Urgentni centar, gde su mu konstatovane povrede, a jutros je sa lekarskom dokumentacijom ponovo otišao u policijsku stanicu, gde mu je rečeno da "im je slučaj poznat i da će se time baviti u ponedeljak".

  • mmm

    24.09.2013 21:23
    policija nemoze da spreci , ako je neko nesto namerio on to moze da uradi. U ovom primeru ubistvo.
    Moze samo posle da trazi pocinioca.
    Stvar je u tome sto smo jako siromasni, ljudi su gladni i bosi , i normalno se desavaju strasne stvari.
    Dok mi razmisljamo da kupimo hleb, npr. Nemac razmislja gde ce letovati.
  • Zabrinuta mama

    24.09.2013 08:42
    Ne treba ovde komentarisati, već svi svakog dana pisati gradonačelniku, MUP-u , pa kad im dnevno stigne preko 20-30 hiljada mail-ova, valja će učiniti nešto.Ako to ne urodi plodom za mesec-dva, ništa nam drugo ne preostaje nego da se sami organizujemo pa pred skupšinu ,isterati bagru.
  • 23.09.2013 16:50
    @ Anonimus - zakon
    Koji zakon? Zbog cega? Opet neko priziva srednji vek samo zato sto policija i sudovi ne rade svoj posao?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.