Pajtić: Verujem da naši koalicioni partneri neće dovesti SNS na vlast

Predsednik vojvođanske vlade i lider Demokratske stranke Bojan Pajtić izjavio je da veruje u svoje koalicione partnere i dodao da misli da oni neće na vlast u pokrajini dovesti Srpsku naprednu stranku (SNS).

Predsednik vojvođanske vlade i lider Demokratske stranke Bojan Pajtić izjavio je da veruje u svoje koalicione partnere i dodao da misli da oni neće na vlast u pokrajini dovesti Srpsku naprednu stranku (SNS).

"Razgovarali smo sa predstavnicima Saveza vojvođanskih Mađara, Lige socijaldemokrata Vojvodine i Nove demokratske stranke. Sumnjam da će naši koalicioni partneri, koje smo sve ove godine čuvali kao deo većine iako nam za nju nisu bili neophodni, preći Rubikon i na vlast dovesti populističku, demagošku i autokratsku SNS", rekao je Pajtić za Danas.

Pajtić je dodao da to veruje "tim pre što se vidi koliko su loši učinci republičke vlasti".

On, međutim, nije precizirao kada su razgovori vođeni, pre ili posle odluke o promeni izbornog sistema u pokrajini, koja je doneta većinom u kojoj nisu bili Demokratska stranka i Savez vojvođanskih Mađara.

  • mariana

    11.06.2014 17:30
    Ali oni su vec poceli da ti uskracuju podrsku. Tako da te ne ceka bas optimisticna buducnost.
  • @Animator - @Cane

    11.06.2014 13:15
    Po tebi bi, onda, Vasin bio idealan zasticeni svedok. Sta ceka? PS Nemoj da vredjas.
  • Scotch Bonnet

    11.06.2014 12:44
    Gradjani ne veruju nikome a pogotovo ne tebi!
    "Pajtić: Verujem da naši koalicioni partneri neće dovesti SNS na vlast"

    Verujte ili ne ali SNS ja na vlasti upravo zbog vase nesposobnosti i prekomerne bahatosti tako da je slaba vajda od vasih koalicionih partnera.

    Isti su ko i vi tako da nemate neki politicki kredibilitet.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.