Dragan Đurić o detaljima Tijaninog ubistva

Dragan Đurić (34) je prema sopstvenom priznanju, Tijanu Jurić fizički maltretirao i nad njom se seksualno iživljavao pre nego što ju je ubio.

Dragan Đurić (34) je prema sopstvenom priznanju, Tijanu Jurić fizički maltretirao i nad njom se seksualno iživljavao pre nego što ju je ubio.

Osumnjičeni Dragan Đurić je, pošto je Tijanu udario kolima, devojčicu pesnicama onesvestio i ubacio u kola, a zatim od Bajmoka krenuo ka selu Aleksa Šantić.

Malo kasnije, Tijana se osvestila i pokušala da se spasi, da bi osumnjičeni zaustavio kola, izveo devojčicu u visoku travu nedaleko od puta i prema njegovom priznanju seksualno se iživljavao na njoj. Posle toga TIjana je zadavljena duksom koji je nosila da vrati drugu.

Mrtvu Tijanu Jurić osumnjičeni je u gepeku prvo odvezao u Sombor, a zatim ju je vratio na mesto zločina i ostavio na zemlji, da bi posle nekoliko sati došao s ašovom i zakopao njeno telo na mestu na kome ga je policija i pronašla.

Tijana Jurić je danas u 17 sati sahranjena na pravoslavnom groblju u Subotici.

  • 08.08.2014 21:54
    Pljunuti Miladin, ista sorta.
  • Kalauz

    08.08.2014 19:37
    Ovoga gada treba ubijati polako, što laganije.
    Neka molida umre. Ko zna šta je taj sve uradio u životu.
    Nadam se da će se bar sam ubitikao onaj psihopata iz Ledinaca
  • 08.08.2014 19:28
    I ovo bi Tadić da spašava
    Za monstrume amerika je obećana zemlja. Električna!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Umro Mihailo Crnobrnja

Bivši predsednik Evropskog pokreta u Srbiji, doktor ekonomskih nauka Mihailo Crnobrnja, umro je danas u 78. godini, saopštio je Evropski pokret.