Subotica: FK "Spartak" neće moći da igra na svom stadionu

Fudbaleri Spartaka su juče počeli pripreme, nova sezona počinje za nešto više od mesec dana, a već sada je izvesno da će subotička publika biti uskraćena za gledanje superligaških mečeva na Gradskom stadionu.
Iako je FSS nekoliko godina unazad upozoravao da svi stadioni na kojima se igra superligaški fudbal moraju da obezbede uslove za igranje utakmica u "noćnom terminu", Fudbalski klub "Spartak" i lokalna samouprava nisu uspeli da nađu zajednički jezik i modus po kojem bi se obezbedila sredstva za postavljanje reflektora.
 
Iz FSS stižu ozbiljne "pretnje" da nema više opraštanja i da svi klubovi koji se takmiče u Superligi, što se tiče infrastrukture, moraju da imaju reflektore, inače će morati da traže drugo mesto za "domaćinstvo".
 
Po rečima direktora Superlige Vladimira Bulatovića, neće više biti popuštanja po ovom pitanju i to se odnosi na Spartak i novog superligaša Bačku iz Bačke Palanke, koji su jedina dva tima koja nemaju reflektore.
 
- Neće biti popusta oko reflektora. Tek kad obezbede uslove, neophodne Pravilnikom o licenciranju i osvetle stadione, moći će da budu domaćini pred svojim navijačima - jasan je Bulatović.
 
U nedavnoj izjavi za Subotičke novine direktor Direkcije za izgradnju grada Subotice Peter Blau izjavio je da za stavljanje u funkciju reflektora nedostaje još oko 15 miliona dinara. Projekat izgradnje stubova još uvek je "na čekanju" s obzirom na to da je naknadno utvrđeno da projektovano rešenje nije održivo i da neće moći da drži čelične stubove.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina