VIDEO: Motociklista propao kroz led u jezero kod Bele Crkve

Stanovnici Bele Crkve u nedostatku klizališta svake zime sa nestrpljenjem iščekuju da se jezero zaledi, jer tada postaje pravi raj za klizače.

Na jezeru se klizaju, igra se hokej, voze se razne vrste motora i kvadova, ali na dosta debljem ledu nego što je slučaj ove zime.

Koliko je tanak led na svojoj koži je osetio vozač kvada Damir Anđelić, koji je vozio kvad sa tri točka po zaleđenom jezeru, piše južnibanat.rs. Zabava se završila akcijom ronilaca koji su motor vadili iz vode.

Zaposleni u JP "Belocrkvanska jezera" i ove godine su postavili obaveštenja da se na led izlazi na sopstvenu odgovornost

  • Gari

    05.01.2017 14:11
    Kvad sa tri točka?
  • roni

    05.01.2017 14:06
    snorki
    @anoniman

    U B. Crkvi postoji amaterski ronilački klub koji za ovakve ulaske u vodu naplaćuje minimum 100€. Momak koji je ušao u vodu nije to uradio za dzabe I nije žandarmerija u pitanju. Isto vazi I za vadjenje davljenika.

    Sada treba nadležni da kazne vozača, a inspektor zastite zivotne sredine da mu napise kaznu jer je iscureo benzin ili nafta u jezero. Ronilac 100-200 + kazna 100-200 + popravka motora...pa će sledeci put da razmisli hoće li izaći na led.
  • amoniman

    05.01.2017 13:50
    akcija ronilaca? Ne razumem, zasto se trose i koriste drzavni resursi za ovakve likove?
    Ovo je samo bila prirodna selekcija koja je nazalost prekinuta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina