Ex Yu Rock festival 10. i 11. avgusta u Starčevu

Deveti "Ex Yu Rock" festival biće održan 10. i 11. avgusta u centru Starčeva, nadomak Pančeva, a najavljeni su nastupi Nene Belana i "Fiumens" i Prljavog inspektora Blaže i "Kljunova".
Na starčevačkom Trgu neolita, 10. avgusta, sviraće Neno Belan, kao i pančevački rokeri "Rezervni plan" i "Bijelo dugme tribute bend".
 
Druge večeri, 11. avgusta, nastupiće rokeri "Zemljotres", pankeri "Kreativni nered" i Prljavi inspektor Blaža, koji ističe Starčevo kao mesto u kome je sa "Kljunovima" imao "neke od najluđih nastupa u karijeri".
 
"Neki su bili toliko autentični da se još prepričavaju među stanovnicima Starčeva i postaju neka vrsta narodnog predanja. Zato se nadam će ovaj nastup 11. avgusta ući u novu ediciju srpskih bajki i priča za decu", kaže Blaža.
 
Deveti "Ex Yu Rock Fest" biće održan u okviru manifestacije "Dani druženja".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina