Pančevo: U Gradskoj upravi 30 novih radnika

Gradska uprava Pančeva od 1. septembra ima 30 radnika više, koji su zaposleni na neodređeno.

Kako prenosi 013info.rs, tako je završen proces vraćanja nadležnosti i preuzimanja dela zaposlenih iz gradskog javnog preduzeća "Direkcija za izgradnju i uređenje Pančeva".  

Ovo preuzimanje urađeno je preko "internog konkursa" sprovedenog tokom leta. Za najveći deo preuzetih, i zaposlenih i nadležnosti, formiran je novi gradski Sekretarijat za investicije na čije čelo je iz Direkcije preko konkursa stigao Đurica Resanović.

Do sada je Direkcija koristila zgradu u Ulici Jovana Jovanovića Zmaja. Gradski JP "Urbanizam" koristiće svoju matičnu zgradu u Karađorđevoj ulici. Prema najavama, zgradu bivše Direkcije u Zmaj Jovinoj ubuduće će verovatno koristiti gradske inspekcije i komunalna policija, koji su deo gradske uprave.

  • Marija

    04.09.2017 21:35
    sumljivo
    Sigurno ce zaposliti SNS botove.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina