Sremska Mitrovica: Državljanka Mađarske koja je pretukla sudiju premeštena na psihijatriju

Mađarskoj državljanki I.T.P. (49), koja je fizički napala predsednicu Prekršajnog suda u Sremskoj Mitrovici Zoricu Marinković Ilieski, u ponedeljak je Osnovni sud izdao rešenje da se ona uputi na psihijatrijsko lečenje i čuvanje u zdravstvenoj ustanovi zatvorenog tipa.
Sremska Mitrovica: Državljanka Mađarske koja je pretukla sudiju premeštena na psihijatriju
Foto: 021.rs
Kako pišu "Novosti", ovu odluku sudija Dragana Barbatesković donela je posle dobijenih rezultata psihološko-neuropsihijatrijskog veštačenja, koje je urađeno u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu.
 
Posle tri meseca otkako je državljanka Mađarske zadala više udaraca u glavu sudiji Marinković Ilieski, nezadovoljna kaznom koja joj je tada izrečena, sudija joj je u ponedeljak produžila pritvor do pravosnažnosti rešenja o izvršenju mere bezbednosti obaveznog psihijatrijskog lečenja, pišu "Novosti".
 
"Osumnjičena je trebalo da prisustvuje glavnom pretresu, ali kako su nas obavestili, njeno zdravstveno stanje se pogoršalo i nije sposobna da prati proces", istakla je sudija Barbatesković.
 
Tamo će, posle pravosnažnosti presude, biti upućena na lečenje u Specijalnu psihijatrijsku bolnicu "Dr Slavoljub Bakalović" u Vršcu.
  • Šećerko

    30.11.2022 19:37
    Pravda na ispitu
    Jedna sudija se često spominje,Šta to znači,ljubomora ili vapaj?
  • Futog

    25.07.2018 08:21
    Www
    Sudije i ove iz socijalnog i nije cudo sto tuku!
  • Planeta majmuna

    24.07.2018 15:21
    Divljaci se kurce pravdom
    Ova ce biti pustena veoma brzo a odsteta ce biti u milionima evra. Citajte vesti ove nedelje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina