Dostavljanje rešenja za naknade za odvodnjavanje od četvrtka

Rešenja za naknade za odvodnjavanje za preostalih devet meseci ove godine počeće da se dostavljaju u četvrtak, 1. novembra, saopštile su "Vode Vojvodine".
Dostavljanje rešenja za naknade za odvodnjavanje od četvrtka
Foto: 021.rs
"Uz rešenje za preostala tri kvartala ove godine, obveznici će dobiti i obaveštenje o eventualnim dugovanjima za prethodni period. Rešenja će se dostavljati sukcesivno, a sva bi trebalo da budu isporučena tokom novembra", navode iz ovog preduzeća.
 
Obveznici koji nisu saglasni sa rešenjem, mogu da se žale u skladu sa uputstvom koje im je prosleđeno kao sastavni deo ovog dokumenta. 
 
U "Vodama Vojvodine" ističu da će se rešenja dostavljati lično na adresu korisnika. Neisporučena rešenja odmah se vraćaju u to preduzeće, a obveznici će uz ličnu kartu, što do sada nije bio slučaj, u bilo kojoj pošti moći da dobiju kopiju tog rešenja.  
 
Takođe, sve nedoumice mogu se i lično razrešiti u poslovnoj zgradi "Voda Vojvodine", u šalter sali za rad sa strankama, od 10 do 14 časova. Informacije o svim vrstama naknada mogu se dobiti pozivanjem Korisničkog servisa na brojeve 0800 21 21 21, 021 4881 – 433 i 021 4881 – 539.
  • mile

    31.10.2018 07:18
    Treba se organizovati i bojkotovati ovaj vid otimacine!!!!Sta oni mogu meni da odvode na 5 spratu??????U tim Vojvodina vodama sem par izuzetaka sede preletacevici koji su kao fol vecito na terenu a oni kuci smisljaju podvale...
  • Boško

    30.10.2018 15:40
    Dobio sam da platim za odvodnjavanje za vikendicu koju su moji prodali pre ravno 20 godina. Uz to, nikakvo odvodnjavanje tamo nije potrebno, jer nema ni potoka, a kamoli reke u blizini.
  • lala

    30.10.2018 15:10
    KONTROLA LISTA NEPOKRETNOSTI
    Kada primite resenje obavezno dobro prekontrolisite po kojim listovima nepokretnosti vas zaduzuju i po kojoj k.o. / katastarskoj opstini /.
    Meni stize da platim naknadu za odvodnjavanje za parcelu koju sam prodao pre 10.godina i koja je po resenju katastra jos onda prevedena na novog vlasnika ali nece to da priznaju iako u prepisu lista nepokretnosti je naveden novi vlasnik.
    Za tu K.O. dodate su i povsine koje se ne nalaze u toj k.o. i ne podlezu naknadi za odvodnjavanje jer je gradsko podrucje u oslobodjenoj povrsini.
    Cak je i upravni sud ponistio njihova ranija resenja oni to ne uvazavaju.
    Sva ta resenje po svemu sudeci ne rade radnici sa potrebnom strucnom spremom i u nadi da su to male sume i da obveznici nece podneti zalbu jer je to cve cesto skuplje od naknade.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina