Sremska Mitrovica: Otvoren fudbalski teren "Bane Ivanović"

Fudbalski teren sa veštačkom travom i reflektorima otvoren je u rodnom gradu Branislava Ivanovića i nosiće njegovo ime.
Novi fudbalski teren dimenzija je 60x30 metara, sa veštačkom travom i reflektorima. On je zvanično otvoren u ponedeljak uveče i odlukom Gradske skupštine nosiće ime po srpskom rekorderu po broju odigranih mečeva za reprezentaciju Branislavu Ivanoviću, koji je i rođen u tom gradu.
 
Ivanović, trenutno član Zenita iz Sankt Petrburga, odigrao je 105 utakmica za reprezentaciju Srbije, a u Sremskoj Mitrovici napravio je prve fudbalske korake, pre nego što je preko OFK Beograda i Lokomotive iz Moskve stigao do Čelsija i postao jedan od najboljih defanzivaca na planeti.
 
Bane Ivanović je prisustvovao otvaranju terena koji nosi njegovo ime. Posle ceremonije svečanog otvaranja, u kojoj je učestvovalo 120 malih fudbalera, odigrana je revijalna utakmica.
  • Zivan

    13.11.2018 08:42
    Sva čast Ivanoviću, ipak, nadajmo se da će na novim terenima stasati ofanzivnim igrači. Fudbal se igra za golove, pa su tako i napadači više na ceni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.