Kovin: Veče autorske muzike Dalide Grmuše večeras u Centru za kulturu

Veče autorske muzike Dalide Grmuše održaće se danas, 14. novembra u Centru za kulturu Kovin, Cara Lazara 85.
Gost koncerta biće Aleksandra Bengin.
 
Program koncerta: Staklasti snovi, Ametist, Mesec i sunce, Muzika je moj pokretač, U vrtlogu snova, Beskrajno, Iluminacija, Sudabe, Momenat, Između dva sveta, Mračna Fantazija, Kada vetar govori Sloboda i Sloboda.
 
Koncert će početi u 20 časova, a cena ulaznice je 100 dinara.
 
Dalida Grmuša intezivno nastupa u okviru svoje autorske muzike od 2008. godine. Nastupala je u mnogim značajnim salama u Srbiji, a u martu 2018. godine izdaje svoj prvi autorski album "Između dva sveta" koji promoviše u Parizu i Beogradu. Dobitnica je mnogobrojnih nagrada u zemlji i inostranstvu. Učestvovala je u mnogim muzičkim projektima "Čajkovski Godišnja doba" snimljen za TV školski program RTS-a, Večeri S. Rahmanjinova, Večeri Savremenih srpskih kompozitora u Srbiji, Sloveniji i Francuskoj. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina