Zrenjanin: Obnavlja se Trg dr Zorana Đinđića

Na Trgu dr Zorana Đinđića u Zrenjaninu započeli su radovi na rekonstrukciji dotrajale pešačke zone, ispod koje se nalazi tržni centar, parking i lokali.
Vreme, vlaga, korišćenje i brojni faktori uticali su na devastiranje trga i sleganje granitnih ploča. Sam trg krasi stakleno zdanje Vojvođanske banke, u stilizovanom obliku broda, a sve se nadovezuje na prometni pešački most ka Žitnom trgu.
 
"Taj trg je devastiran i jeste ruglo, to je činjenica i dobro je što ga rekonstruišu. Videćemo kada se radovi završe na šta će ličiti, tada ćemo dati svoju ocenu o izgledu i troškovima", kaže za Danas Predrag Grgić iz Socijal-demokratske stranke.
 
Radovi su počeli 2. novembra, izvođač je loznička firma "Beksaton", vrednost investicije je 53,5 miliona dinaraa a rok završetka 60 radnih dana.
 
Osim vizuelnog efekta biće obezbeđena i zaštita pothodnika sa brojnim lokalima i parking prostorom od vlage koja je već ozbiljno oštetila pothodnik i preti brojnim instalacijama.
  • Vojvodjanin

    15.11.2018 12:57
    Steta sto Zorana Djindjica ne mozete obnoviti zlikovci.
  • PedjaZR

    15.11.2018 12:34
    Teško tim majstorima ako ožedne od posla.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.