Ruma: Patrola policije sprečila pljačku pošte

Policija u Rumi sprečila je dve osobe da ukradu veću sumu novca iz pošte u Rumi.
Ruma: Patrola policije sprečila pljačku pošte
Foto: 021.rs
Policija je uhapsila N. R. (31) i A. G. (33) iz Surčina. Sumnja se da su se oni preksinoć, putničkim automobilima "fijat" i "audi" dovezli do pošte u Rumi, alatom provalili vrata, a potom pokušali da iz kase ukradu veću sumu novca, ali ih je u tome sprečila patrola policije.
 
Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti saslušani u Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".