Preduzeće "Vojvodinaput" bankrotiralo

Privredni sud u Zrenjaninu doneo je rešenje kojim je proglašeno bankrotstvo preduzeća za puteve "Vojvodinaput Zrenjanin" u stečaju.
Preduzeće "Vojvodinaput" bankrotiralo
Foto: 021.rs
Stečajni sudija Ljiljana Popov navela je u obrazloženju tog rešenja da je stečajni postupak pokrenut 30. oktobra ove godine. 
 
Na prvom poverilačkom ročištu, 7. decembra, poverioci čija potraživanja iznose više od 50 odsto ukupnih potraživanja stečajnih poverilaca odlučili su da se stečajni postupak nastavi banktotstvom.
  • Петровград

    12.12.2018 19:54
    SMile
    Dragi Vojvodjani

    Лечите се.
  • Dragi Vojvodjani

    12.12.2018 15:21
    Kada dodju opancari na vasa vrata i pocnu da otimaju belu tehniku i decu bice kasno.
  • SMile

    12.12.2018 12:10
    Sigurno će oni...
    Sigurno će ONI sad napraviti i bolji i noviji i bogatiji SRBIJA PUT - Zrenjanin, ta šta će vam VOJVODINA PUT...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".