Pančevo: Severna industrijska zona će se širiti na istok

Kada Skupština grada Pančeva bude potvrdila predlog Gradskog veća, gradski Urbanizam pristupiće izradi plana detaljne regulacije za proširenje Severne industrijske zone na istok.

Radi se o površini od 26,3 hektara javnog državnog zemljišta ka pruzi Pančevo – Zrenjanin, prenosi 013info.rs.

U novom delu Severne zone planira se poslovanje malih i srednjih preduzeća čiji rad neće uticati negativno na neposredno i šire okruženje. Kako je od strane Ministarstva odbrane zbog susednih vojnih kasarni ograničena gradnja prvo će se zatražiti izmenu tih uslova.

Rok za izradu ovog plana deteljne regulacije je 180 dana.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".