Meštanin Srbobrana dilovao drogu

Policija je uhapsila K.G. (28) iz Srbobrana zbog trgovine drogom, omogućavanja uživanja opojnih droga i nelegalnog oružja.
Pretresom njegove kuće, policija je pronašla 13 paketića heroina, jedan paketić marihuane i tablete sa liste psihoaktivnih supstanci, a u pomoćnim prostorijama pronađena je automatska puška.
 
U kući je zatečen i 29-ogodišnjak iz Siriga za koga se sumnja da se drogirao.
 
Sumnja se, takođe, da je K.G. juče prodao paketić heroina 32-ogodišnjem sugrađaninu, protiv koga će biti podneta krivična prijava.
 
K. G. je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu, biti doveden na saslušanje.
  • Vuki

    22.01.2019 22:56
    @ pera
    Kacani drze carde,restorane,vozikaju dzipove,imaju auto pijace,vile sa bazenima ..Ali isto tako se odradjuju poslovi za ove isto kao i za one pre njih...Naravno niko ne sme da zucne ipak tu znacka odradi svoje!!!!!!!!!
  • pera

    22.01.2019 14:47
    A kad je kać na redu
    A u kacu svi narkodileri imaju partijsku sns karticu...i rade posao

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina