Vrbas: Opšta bolnica dobila novi CT aparat

Posle Sremske Mitrovice, Sombora, Subotice, Kikinde i Vršca, Opšta bolnica u Vrbasu dobila je novi CT aparat.
Prilikom posete Opštoj bolnici u Vrbasu, pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković izjavio je da će nakon početka rada novog CT aparata, u narednih mesec dana, u potpunosti nestati liste čekanja dijagnostičkih procedura za 220 hiljada građana koji gravitiraju bolnici u Vrbasu.
 
Pokrajinska vlada je za nabavku medicinske i nemedicinske opreme za zdravstveni sistem u Vrbasu, u prethodne dve godine, izdvojila 90 miliona dinara.
  • Salamander

    23.02.2019 20:14
    samo još jedna sitnica:
    A koji radiolog će ga koristiti?
  • Kum žoržo

    22.02.2019 21:53
    Koji je ovo Philips u Vojvodini po redu? Ok je nabavljati opremu koja je neophodna za dijagnostiku ali proverite na sajtu uprave za jn koliko procenata nabavki dobija zastupnik Philips-a.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".