"Bečej noću 2019" 14. i 15. juna

Manifestacija "Bečej noću 2019" po treći put će biti održana u Bečeju i to u petak i subotu, 14. i 15. juna.

Kako javlja portal Webinfo, na koncertima će nastupiti Parni Valjak, Deca loših muzičara, S.A.R.S, Dejan Cukić...

Predsednik bečejske opštine Dragan Tošić je rekao da je cilj organizatora da se manifestacija definiše na mapi muzičkih dešavanja Vojvodine.

"Pozivamo pre svega Bečejce, ali i ljude iz ostalih mesta da dođu na koncerte, da to veče zajedno zaboravimo na probleme", rekao je Tošić. On je najavio da će bina ove godine biti postavljena između zgrade opštine i restorana "Baron" koji je nedavno otvoren u prostoru zadužbine Bogdana Dunđerskog.

Od prošle godine, manifestacija traje dva dana, pa će tako koncertima prethoditi kulturno-umetnička dešavanja. Direktor Gradskog pozorišta Zdravko Petrović izdvojio je Reviju kratkometražnog filma.

"Selektorka ovogodišnje Revije kratkometražnog filma je Sonja Petrović, pozorišna i filmska rediteljka iz Bačke Palanke, a autoru najboljeg filma sledi nagrada od 50.000 dinara", najavljuje Petrović.

Inače, tokom prošlogodišnje manifestacije, majice sa natpisom "Bečej noću" su se topovima ispaljivale u publiku, usled čega je dolazilo do manjih "ispada", pa su organizatori ove godine odlučili da ih drugačije podele.

"Ove godine će volonteri Kancelarije za mlade deliti besplatno majice građanima. Time će se ujedno promovisati i sama manifestacija", rekao je pomoćnik predsednika opštine Dane Mandić.

Organizatori su objavili i tačnu satnicu dešavanja.

PETAK 14. jun

19:30 Revija kratkometražnih filmova (Gradsko pozorište)
22:00 Skladište 58 (plato ispred Ekonomsko-trgovinske škole)
23:30 Deca loših muzičara
01:00 Fingerbang

SUBOTA 15. jun

18:30 Otvaranje međunarodne izložbe slika (Gradsko pozorište - galerija "Krug")
18:00 Tijana Dapčević i hor Čarolija (podela 1.000 sladoleda za najmlađe posetioce)
19:20 Dejan Cukić
20:15 Ladánybene 27
21:45 Parni Valjak
00:00 Vatromet
00:20 S.A.R.S.

  • Sale

    04.06.2019 22:19
    Netačno
    @dusane ovo ste mogli komentarisati do ove vlasti, posto se 30 godina nije nista radilo u Bečeju, za razliku od prethodnih par godina kada je u Bečeju mnogo toga obnovljeno, putevi, centar ceo trg tj pogaca, rasveta, skole, komplet ulice rekonstruisane, kruzni tokovi... Totalno mi je nebitno kako ce se zvati stranka koja stoji iza radova, bitno mi je sta moje oci vide. Vaš komentar je tipično politicki.
  • Dusan

    31.05.2019 13:11
    mh
    Hleba i igara za napacene becejce,privreda unistena, br stanovnika prepolovljen sa 36 hiljada na 18-20000, nikada vise zaposlenih na drzavnim jaslama, nikada losiji putvi , nikada veci porezi na imovinu nikada gluplje investicije, nikada veca korupcija..... Koliko ce ovo smece od desavanja da kosta to selo . SNS recept za sve gradice, sela, razrovarene centralne ulice, kao nesto se radi i to je to ...zesce losa prica ljudi. Losa vlast.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina