Sombor: Bojana Kovačević nova direktorka Narodnog pozorišta

Bojana Kovačević imenovana je dana na sednici Skupštine Sombora za direktorku Narodnog pozorišta u Somboru, na mandatni period od četiri godine, a na osnovu Konkursa koji je raspisao Upravni odbor pozorišta.
Sombor: Bojana Kovačević nova direktorka Narodnog pozorišta
Foto: 021.rs
Ovim je, kako se navodi u saopštenju tog pozorišta, "razrešena dvoipomesečna kriza" u kojoj se našlo Narodno pozorište Sombor, nakon isteka mandata direktora Mihajla Nestorovića.
 
Bojana Kovačević, producentkinja koja već sedam godina radi u somborskom pozorištu, bila je i predlog zaposlenih za mesto direktora, navodi se u saopštenju.
 
Dodaje se da je na inicijativu gradonačelnice Dušanke Golubović konkurs za direktora raspisan u najkraćem roku, kao i da su pri odlučivanju uvažena i mišljenja Udruženja dramskih umetnika Srbije, Saveza dramskih umetnika Vojvodine i glumačkog ansambla Narodnog pozorišta Sombor.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.