VIDEO: Zapaljena tri vozila udruženja Laki taxi u Zrenjaninu

Nepoznati muškarac, koji je na glavi imao kačket i kapuljaču, kao i rukavice, zapalio je rano jutros, oko 4.30 časova, tri automobila udruženja Laki taxi.

Taksi vozila bila su parkirana ispred prostorija gde je i kancelarija, ali i stan u kome radi i živi porodica Karaica, čija je glava Stanislav, vlasnik udruženja

I prostorije i stan, a i taksi vozila, nalaze se u centru grada, u ulici Cara Dušana, preko puta Doma učenika srednjih škola.

Nepoznata osoba, što se vidi na snimku sigurnosnih kamera, prvo je automobile polila benzinom iz jedne flaše. Muškarac je onda otišao iza ćoška po drugu flašu, polio je benzinom automobile i iz te druge flaše, i bakljom ih upalio.



- Probudila nas je vatra, jer mi ovde i živimo. U najbližoj prostoriji, do ulice, spavali su sin i snaja.  Od detonacije se razbilo i staklo u izlogu. Potrčao sam napolje, video tri automobila u plamenu i brzo počeo da gasim čime sam stigao, aparatom, vodom, krpama, priča Karaica i dodaje da su mu ruke izgorele, ali je bar uspeo da nekako spasi dva automobila. Treći je izgoreo - priča za portal Zrenjaninski.com Stanislav Karaica, vlasnik udruženja Laki taxi.

Paljenje automobila prijavljeno je policiji koja je izašla na lice mesta i obavila uviđaj.

- Ne znam šta bi mogao da bude povod. Mi smo porodična firma, nemamo dugove ni prema kome, ne znamo da smo se nekom zamerili. Ovo je četvrti auto Laki taksija koji gori u prethodne tri godine. Prepustićemo da policija uradi svoj posao, ali ovo je strašno. U centru grada da se ovako nešto desi. Ovo je nama i kuća, mogli smo svi da izgorimo. Kako ćemo da radimo dalje, ja ne znam. Od taksija živi cela porodica - završava Karaica.

  • Milan Beskov

    23.06.2019 07:50
    Ilirska ulica 43a
    To su u narodu oduvek nazivali KUKAVICE. Nocu pale kapuce kacige na glavi beze kad dodje neko ili policija tuku slabije od sebe ili samo kad su u grupama. Pogledajte im trenerke to su jad i beda jako tesko naci takve u Zrenjaninu. Ajde Policija nadjite ih da radom otplate da im se oduzmu ti njihovi Crni Audiji iz Krajine jer ovo nikad nije bilo u Vojvodini dok se ova bagra nije doselila misleci da moze da nasiljem i ovakvim da nebude kaznjena. Sto meni ne zapali ne pitam ko je to se zna zato taxista nemoj da pricas znas ti dobro kome ides u nos jer im uzimas promet lokalni ili do novog sada i nazad. Samo malo napravi spisak ko vozi amo tamo nacete ih. A onda kakvi sudovi advokati uzmi lepo polij i zapali tipove.
  • Zeljko

    22.06.2019 16:57
    Nema kriminala
    Zar ne znate da nema kriminala u Srbiji? Šta je rekla prva pratilja?
  • ...

    21.06.2019 19:49
    Za ovo ce se opet glasati...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.