Nema zainteresovanih za brodogradilište "Sava" u Mačvanskoj Mitrovici

Za brodogradilište "Sava" u stečaju iz Mačvanske Mitrovice ni deveti put nije bilo zainteresovanih kupaca, objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika.
U organizaciji Centra za stečaj Agencije za licenciranje stečajnih upravnika, juče je održana prodaja Brodogradilišta.
 
S obzirom na to da nije bilo zainteresovanih kupaca, odnosno da niko nije uplatio depozit, niti položio bankarsku garanciju za kupovinu stečajnog dužnika kao pravnog lica, stečajni upravnik je proglasio prodaju neuspelom.
 
Ovo akcionarsko društvo u stečaju, koje je brojalo više od 250 zaposlenih na izgradnji brodova, prodaje se još od 2011. godine, a prethodni put javno nadmetanje je održano polovinom maja ove godine.
  • Joca

    17.07.2019 18:16
    E da je drzave
    Da mi imamo odgovornu vladu ona bi kupila to brodogradiliste, uposlila ljude, napravila ledolomce za Dunav i Savu, gradila pontone, mostove,plovila za vojsku. Kada se posao uhoda proda za velike novce ne samo objekat vec uhodan posao. Tako rade pravi domacini a ne kao sada, novce u dzep i kupuj po svetu vojnu opremu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina