Neko baca otrov namenjen psima u Pančevu, nagrada od 300.000 dinara za informaciju o počiniocu

Otrov namenjen psima pronađen je na zelenoj površini kod pet šopa u naselju Kotež 2 u Pančevu, potvrdio je za portal 013 info Željko Stojčić, jedan od organizatora protestnog skupa održanog u nedelju ispred zgrade Gradske uprave.
Neko baca otrov namenjen psima u Pančevu, nagrada od 300.000 dinara za informaciju o počiniocu
Foto: Pixabay (ilustracija)
Od protesta u nedelju zabrinuti aktivisti upozorili su na još nekoliko slučajeva otrovanih pasa i mačaka u Pančevu, od kojih su neke i u samom centru grada.
 
U objavi na internetu Željko Stojčić je ponudio i nagradu od 300.000 dinara za informaciju koja bi vodila ka onima koji postavljajući otrovanu hranu na javnim površinama truju gradske pse i mačke a tako čine krivično delo, piše portal 013info
 
Prošle nedelje bila je ponuđena nagrada od 100.000 dinara za istu vrstu informacija, ali su se trovanja nastavila. Nagrade su ponuđene kako bi zabrinuti i aktivni građani relevantnu informaciju koju dobiju prosledili policiji i tako joj pomogli.
  • Nikola

    12.08.2019 06:40
    "I meni su ubili mačku, ali ih ne osuđujem. To je njihov instinkt." - i meni je instinkt da trujem onog ko mi ubije macku.
  • Станко

    09.08.2019 05:28
    Жал
    Грађане нико не штити од паса луталица. Дојадило. Сами узимају закон у своје руке. Нпр. На Банстолу се годишње појави више од 10 паса луталица, или викендаши у зимском периоду напусте кућице и псе.
  • Mačkoljubac

    08.08.2019 22:29
    NickNs
    08.08.2019 • 12:05
    Zao mi je ljubimaca i obicnih pasa lutalica. A ovih divljaka sto lutaju po coporima i napadaju koga stignu iz cistog instinkta mi ni najmanje nije zao. Ubili su mi 2 pitoma macka koji su jadni uginuli u najgorim mukama. Za takve mora da se nadje neko resenje,na ovaj ili onaj nacin.

    I meni su ubili mačku, ali ih ne osuđujem. To je njihov instinkt.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.