FOTO: Uređena deponija građevinskog otpada u Vrbasu

Ekipe PJ "Čistoća" završile su uređenje deponije građevinskog materijala u Vrbasu.
Građevinska deponija smeštena je na kraju Ulice Milivoja Čobanskog u Starom Vrbasu i prostire se na dvadeset hiljada kvadratnih metara. Sanacija ovog smetlišta obavljena je po četvrti put ove godine.
 
 
"Zbog velike količine pre svega građevinskog otpada i zemlje, s obzirom da su u toku građevinski radovi, bilo je neophodno urediti i dovesti u namenu ovaj prostor kako bi mogao da primi nove količine otpada. Želim da istaknem da su naše ekipe ovaj put zatekle isključivo građevinski materijal na deponiji, a ne kao što je do sada bila praksa da se baca i komunalni otpad", rekao je poslovođa PJ "Čistoća" Mladen Pavlović.
 
 
 U ovom preduzeću apeluju na građane da i dalje ovaj prostor koriste za bacanje građevinskog materijala.
  • mast

    14.08.2019 21:59
    Na slikama bas deluje sanirano.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".